2009-10-20

Din nou la scoala

Dragi cititori,
Ma numesc Raluca Ioana Agasanu. M-am nascut in Bucuresti, cu 30 si ceva de ierni in urma, intr-un cartier care, in mare parte, a fost demolat in 1983. Sunt tot ceea ce doresc sa fiu incepand din momentul in care imi propun SA FIU. Desi m-am nascut aici, imi este extrem de greu sa ma obisnuiesc cu clima. Pana anul acesta, in week-end-urile din timpul iernii obisnuiam sa ma ascund in casa. Anul acesta am adoptat alta metoda: sa infrunt frigul prin plimbandu-ma in aer liber.
Incepand din data de 5 octombrie 2009 particip la Cursul de fotografie de la Sala Dalles, grupa 101.
Acesta este cel de-al doilea meu blog, blogul tema de la scoala. Primul meu blog, in limba lui Cervantes, are alt specific, nu este “tema obligatorie”, de la scoala, ci este “tema mea de viata“.
Fotografia este o pasiune veche, de pe vremea cand Kodak nu daduse faliment. Cand eram copil imi placea enorm sa ma las fotografiata si, inainte ca tatal meu sa pregateasca aparatul de fotografiat Smena 3 ca sa ma fotografieze, mergeam in fata oglinzii de pe hol si “imi compuneam” diverse posturi ca sa vad cum mi-ar fi stat mai bine in fotografie. Si acum imi place sa fiu fotografiata… Sa vad ce se va intampla, mai departe, la cursul de fotografie pentru ca, pana acum, mi-a placut foarte mult. Am inteles foarte bine lectia anterioara, a domnului Dinu Lazar, referitoare la obiectivele aparatelor de fotografiat.

3 comentarios:

  1. Ma bucur ca te-am regasit pe un blog care va dezvalui inca odata in plus pasiunea ta pentru frumos. Sunt curioasa sa vad creatiile tale intr-o lume a culorii, a starilor, a sentimentelor. Sunt sigura ca vei reusi sa surprinzi bucuria de a trai. Vreau sa vad lumea in "miscare" in fotografiile tale, vreau sa vad starile care vor depasi chenarul lor...

    ResponderEliminar
  2. ..kodak nu a dat faliment .! ..e bine mersi in acelasi domeniu al materialelor fotosensibile ...!
    ..as vrea sa scrii in limbajul vizual al fotografiei cu aceasi usurintza ca si in limbajul scris ...!

    ..astept imagini ...

    ResponderEliminar
  3. Asteptam cu nerabdare fotografiile. Fara ele un blog-ul unui fotograf se transforma intr-un alt tip de blog.

    Lumina buna!

    ResponderEliminar