2009-11-30

Un trandafir din Parcul Herastrau - ziua cand am fost la Muzeul Satului

                  Dragi colegi,
            In ziua in care am fost la cu grupul la Muzeul Satului, la intoarcere am trecut prin Parcul Herastrau si am prins ultimii trandafiri infloriti, gata gata sa se ofileasca. Fotografia este in mod Macro - are o floare ca simbol desenata pe buton, diafragma 5,66, timp de expunere 1/60, fara blitz, aparatul Nikon D3000, cu obiectivul normal, 18-55 milimetrii. Am considerat ca nu este cazul sa alterez culoarea trandafirului prin prelucrare, doar i-am adaugat rama in Photoscape.



6 comentarios:

  1. mi se pare un pic neclara iamginea, dar cum am spus si in postul trecut esti pe drumul cel buni si evolutia este vizibila
    invata setariele aparatului pana faci corp comun cu acesta, scoate-l la fotografiat mai des si va fi mult mai bine

    ResponderEliminar
  2. Dupa parerea mea asta e cea mai reusita fotografie de pana acum de pe blogul tau. ai lucrat la compozitie, ai urmarit sa blurezi fundalul.. asa DA! Imi place foarte mult si bokeh-ul cum ti-a iesit.

    ResponderEliminar
  3. Multumesc pentru comentariu Aurora. Astazi am mai fotografiat flori - ultimul trandafir roz, iar ieri mi-a venit ideea cu "mancarea", desi eu nu gatesc cine stie ce, de regim dietetic si disociat. Raluca.

    ResponderEliminar
  4. Este o fotografie frumoasa.

    ResponderEliminar
  5. Este o fotografie frumoasa

    ResponderEliminar
  6. Este o imagine frumoasa. Nu uita insa sa setezi temperatura culorii manual. Din cate vad din exif ea este pe auto si de aceea este o fotografie mai rece. La fel legat de claritate incearca sa ai timpi mai mari de 1/60s. 1/125 ar fi foarte bine mai ales pentru imagini statice (asta in cazul in care nu esti sigura cat de fix poti sa tii aparatul in timpul declansarii).

    ResponderEliminar