2009-12-01

Apus de soare in "padurea" din Parcul Titan - tot la intoarcerea de la Muzeul Satului

Dragi colegi,


Daca ar fi sa aleg imaginile dupa histograma, nu as mai fotografia nici un apus de soare si nici un rasarit de soare pe fuga, cum am facut-o acum. Inca am dubii si imi pun intrebari. Tot cautand sa readuc Spania din sufletul meu in Romania am descoperit la podul din Parcul Titan un palc de pini mediteraneeni. Tocmai apunea soarele. Si inainte de a ma fi sfasaiat cainii vagabonzi - se pare ca nimerisem pe teritoriul lor - am facut aceasta fotografie. Timpul de expunere 1/200, ISO 100, diafragma - 5,66 mm - deci, cu prioritate de diafragma, cu blitz. Imaginea este prelucrata in PHOTOSCAPE si in FastStone Image Viewer. Stiu ca trebuia sa pun ISO maxim, 3200, dar ma latrau cainii si m-am grabit sa fac fotografia ca sa nu ma sfasaie si sa nu folosesc blitzul sau sa nu fi facut deloc fotografia.

3 comentarios:

  1. interesanta fotografia
    este subexpusa si apar foarte multe detalii in cadru care iti atrag atentia
    dar este bine ca muncesti si ca nu te lasi

    ResponderEliminar
  2. frumoase culori, daca era dupa mine puneam soarele in unul din punctele treimii si reflectia in celalalt comform reguli treimilor. Succes in continuare.

    ResponderEliminar
  3. Iti multumesc Cristian pentru sugestie. Cunosc locul, stiu cand apune soarele si pana la examen mai am timp sa repet fotografia tinand seama de sfatul tau si de ... setarile aparatului de fotografiat - data viitoare le voi cunoaste mult mai bine decat acum. Raluca

    ResponderEliminar