2010-02-02

Domnul profesor de la Patinoarul Tineretului

Dragi colegi,
Dragi profesori,
Incep astazi postarea, pe rand, asa cum ne-a sfatuit domnul profesor Dinu Lazar, a unei selectii din cele mai mult de 800 de fotografii facute  doua week-end-uri la rand la Patinoarul Tineretului din Bucuresti.   Pentru inceput profesorul copiilor si poate si al adultilor de la Patinoarul Tineretului, din Bucuresti.




Nu-i cunosc numele, stiu doar ca face un lucru minunat invatand copilasii de 3-4 anisori sa patineze. Nu are adresa de e-mail. Vor avea site. Cand? Nu stiu si nu pot sa apreciez o perioada de timp (o zi, o saptamana, o luna sau poate chiar mai mult).


Ambele fotografii au fost facute pe Prioritate de viteza de expunere, viteza de expunere 1/200 secunde, ISO automat, 906, masurare centrala, balans de alb automat, distante focale 86 milimetrii si 66 milimetri (a doua fotografie). Editare in FastStone si Paint.Net.

1 comentario:

  1. nu inteleg de ce a trrebuit sa pui casuta acea alba cu text acolo, distrage atentia si nu trebuie sa faca acest lucru, in plus la prima fotografie ai mai si taiat umbra profesorului

    ResponderEliminar