2009-12-10

Ingerul de la Muzeul Satului din ziua de duminica 6 decembrie

Dragi colegi,
Nemultumita fiind de "randamentul" dat cu scoala in ziua in care am fost la Muzeul Satului, duminica 6 decembrie 2009, dupa ce am votat, desi nu era o vreme prea frumoasa, m-am dus inca o data in Muzeul Satului. Cum tocmai citisem cartea numita FOTOGRAFIA DIGITALA a lui Steven Greenberg, mi-a iesit in cale un inger, intocmai ca ingerul din cartea FOTOGRAFIA DIGITALA a lui Steven Greenberg. A fost atat de dragut "ingerul" ca m-a lasat sa-l fotografiez:
Iata-l!


       Ingerul se numeste Ioana si are 5 anisori. 
          Fotografia este facuta in modul "copii dormind", cu aparatul NIKON D3000, obiectivul normal, adica 18-55 mm, viteza de expunere 1 pe125 secunde, numarul F 5,3, ISO 220, distanta focala 40 milimetri, masurare multi-segment.
          O zi minunata!!!

9 comentarios:

 1. Foarte faina! Imi place!
  P.S. Nu ai si o imagine cu ingerasul privind spre obiectiv? Are niste ochi superbi! :)

  ResponderEliminar
 2. Nu era mai bine de ales modul "pisici dormind"? :) Intradevar "ingerul" este simpatic si suav asa cum numai un copil poate fi.

  ResponderEliminar
 3. buna raluca,
  iata o fotografie buna. personal as fi facut-o mai calda. astept si alte reusite.

  ResponderEliminar
 4. foarte frumoasa imaginea, imi place starea transmisa de catre fetita
  reusita imaginea, ai incadrat foarte bine

  ResponderEliminar
 5. Si mie imi place, e foarte dulcica fetita!

  ResponderEliminar
 6. da, fotografria este superba, imi place foarte mult. ar fi fost super daca fetita s-ar fi uitat in aparat...dar oricum, este foarte bine si asa

  ResponderEliminar
 7. reusita, foarte reusita, cred ca cea mai reusita de pana acum

  ResponderEliminar
 8. Desi mi-ar fi placut ca fetita sa se uite la tine, pot spune ca e cea mai buna fotograie a ta. Poate daca ai mai satuta putin culorile ar arata mai vesela un pic, dar oricum se observa un progres fantastic. Felicitari!!

  ResponderEliminar
 9. O fotografie foarte buna, care exprima farte bine starea de candoare a fetitei. E clara, bine incadrata, balans de alb corect. Felicitari!

  ResponderEliminar