2010-01-30

Fotografie de produs - bereta tricotata de mine


Mod de lucru: Manual. ISO 100, balans de alb AUTOMAT. Pentru iluminare am folosit doua veioze cu becuri de 40 de wati. Veiozele aveau becuri mate. Totusi, pentru a fi sigura ca lumina va fi lumina difuza, am invelit becurile cu hartie de calc. Am folosit blitz-ul incorporat al aparatului de fotografiat, pe care nu l-am compensat, ci l-am folosit direct. Numarul F pentru aceasta fotografie a fost 13, distanta focala 45 de milimetri, focalizare multi-segment. 

5 comentarios:

  1. Hi, hi, hi! Ai scos-o la vanzare. :)
    Poate i-as fi lasat un pic mai mult luft around...
    Faina! :)

    ResponderEliminar
  2. Cred ca fotografia e un pic prea saturata. Adica rosul e prea rosu, prea stralucitor. Ar merge un pic desaturata. Asta una.
    2. Daca nu spuneai ca e bereta, nu-mi dadeam seama. Vad ca e ceva impletit, dar nu stiu ce este: fular, caciula. Adica daca ai fi pus-o pe capul de gips intelegeam si folosinta obiectului.
    3. Ai o mica reflectie a rosului in partea de jos stanga a fotografiei. La fotografia de produs nu trebuie sa apara reflectii. Umbre ai voie, doar daca se cere.

    ResponderEliminar
  3. interesanta bereta doar ca nu mi-am dat seama ca e o bereta, am crezut ca este un pulover

    ResponderEliminar
  4. Pentru Adela... Daca nu as fi facut cursul de fotografie, 2009-2010, acum as fi avut timp de tricotat. Ador sa tricotez in serile de iarna. Nu, nu-mi vand creatia, mi-am fotografiat-o in ideea in care vreo fata, vreo domnisoara de la curs ar fi dorit ceva asemanator. Acum, depinde de simpatia pe care i-as fi purtat-o acelei persoane - daca o simpatizam i-as fi tricotat gratuit o caciulita. Sa aiba amintire de la mine. Raluca

    ResponderEliminar