2010-01-27

Peisaj de noapte din parcul Titanel

Dragi copii,
Astazi am fost prea obosita ca sa mai scot fotografia de arhitectura din aparatul de fotografiat si am decis sa pun o fotografie de noapte din Parcul Titan, fotografie facuta pe 20 ianuarie anul acesta. Este din Parcul Titanel, de langa Policlinica Titan. 



Mod de lucru: prioritate de diafragma, ISO automat, 1600, fara blitz, viteza de expunere 1/13 secunde, fara trepied, balans de alb auto, focalizare multi-segment, adica, ca pentru peisaj. Redimensionata in FastStone si scos zgomotul de imagine in Noiseware Community Edition.  Precizez ca nu am colorat zapada violet in nici un program, nici nu am setat balansul de alb pe NEON, ci a fost setat pe AUTO, iar aceasta a luat culoarea violet de la luminile beculetelor... Ce sa fac, asta este zapada noaptea, imprumuta culoarea luminilor.

1 comentario:

  1. Vad ca faci fotografii din ce in ce mai bune. E O imagine de poveste colorata si imbietoare. Daca aveai un personaj care se plimba agale pe acolo aveai un subiect care sa dea viata acestui peisaj. Dar nu e rau nici asa.

    ResponderEliminar