2010-01-05

Remember: portret instantaneu de barbat din Muzeul Satului

4 comentarios:

  1. problema cea mai mare la aceasta fotografie este neclaritatea
    deasupra capului spatiul este prea mare

    PS: vezi ca aici nu apare imaginea completa decat atunci cand o maresti, altfel este taiata in partea dreapta

    ResponderEliminar
  2. Ma indoiesc ca ar fi neclara. Am un specialist la serviciu, care a fost coleg cu unul dintre profesorii nostri, coleg de serviciu care a castigat bani zdraveni din fotografie in cei doi ani cat a fost rezident in Germania S-a intors pentru ca s-a imbolnavit grav, de o boala de sange destul de rara (nu e leucemie, nici SIDA). Dumnealui a vazut aceasta fotografie si nu a remarcat nici un fel de neclaritate - ma refer, efectiv, la personaj.
    Spatiul de sus, intr-adevar, este mai mare decat cel normal, dar nu este suparator.
    Fotografia pare taiata intr-o parte pentru ca am pus-o "extra-large" special pentru tine. Daca intru acum si o pun doar "large" nu mai apare taiata in partea dreapta.

    ResponderEliminar
  3. si mie mi se pare cam incetosata imaginea, o fi din cauza ca nu ne calibreaza alexandru tanasescu monitoarele cum a promis :)) oricum e reusita si rama si tot

    ResponderEliminar
  4. oricum ar fi poza asta cu jumatate de rama sau nu, tot miscata ramane si daca prietenul unei cunostiinte care a fost ruda cu vecinul unui celebru fotograf vede ceva romantic si clar aici inseamna ca n-am baut destul. de fapt cred ca rama este singurul lucru clar aici.

    ResponderEliminar