2009-11-12

Patru fotografii de la vernisajul expozitiei domnului Florin Andreescu



 


Este tot ce am putut "salva", pentru ca toate aproape tot ce am fotografiat a iesit "miscat". Daca fac genoflexiuni si fandari ca sa fotografiez...

4 comentarios:

  1. Mda, Radu spune PUNCT mai la toata lumea dar eu pot sa iti spun ca daca observi ca atunci cand faci fotografii ele ies miscate este bine sa incerci sa te sprijini de un obiect solid si sa tii cat mai fix aparatul foto. Desigur in prealabil trebuie sa setezi aparatul astfel incat timpul de expunere sa nu fie mai mic de 1/30s.

    ResponderEliminar
  2. Raluca, in afara de miscare, cred ca ti-ar iesi mai bine fotografiile daca ai umbla putin la culori. Nu sunt naturali - arata ca in revistele de acum 30 de ani. Asta daca n-ai urmarit tu acest efect...
    Succes in continuare!

    ResponderEliminar
  3. Eu m-am simtit in alt timp acolo, nu in urma cu 30 de ani, ci prin anii '40, pe timpul lui Carol al II-lea de Hohenzollern. Impresia aceasta mi-a intarit-o si domnul care a vorbit despre Florin Andreescu, domn pe care l-am ascultat cu atentie. Acum, mie imi plac culorile calde si in culori calde au iesit fotografiile. Cred ca trebuie sa fac abstractie de ce imi place mie intr-o fotografie, doar daca nu este autoportret, desigur si sa redau "realitatea", atat cat poate fi ea redata prin fotografie, pentru ca au fost unii colegi la vernisaj, dintre cei care, regula, imi fac comentarii pertinente pe blog, colegi pe care mi-a facut mare placere sa-i intalnesc in viata reala si ale caror autoportrete le-am vazut, dar daca nu le-as fi auzit numele in sala nu i-asi fi recunoscut niciodata dupa autoportrete.

    ResponderEliminar
  4. Nu, nu trebuie sa faci abstractie de ce iti place tie. Trebuie sa reprezinti exact ce iti place. Pentru ca fotografia vorbeste in primul rand despre tine, arata realitatea ta, lucrurile care iti plac.
    N-ar fotografia nimeni lucruri neinteresante sau urate, nu? Fotografiezi si le arati celorlalti locuri si oameni cu care rezonezi. Eu asa cred. :)

    ResponderEliminar