2009-12-14

Incercare de hi-key - portret din spate-profil - Afrodita

Astazi am ales sa postez prima mea incercare de hi-key. Modelul se numeste Afrodita.  Fotografia este facuta la mine acasa, fondul alb fiind peretele camerei mele in seara zilei de sambata. Am folosit trepied. Timpul de expunere a fost 1/20 pe secunda, numarul F 5,6, ISO 1600, fara blitz, masurare centrala. Nu am facut nici un fel de alta editare in afara de rama in PHOTOSCAPE.


4 comentarios:

  1. foarte interesanta fotografia
    felicitari pentru Afrodita, nu stiu cati dintre cursanti si-au cumparat bust

    ResponderEliminar
  2. Da, interesanta si misterioasa, aproape ca nu-ti dai seama ca este un bust, cred ca asta ai si vrut! Felicitari!

    ResponderEliminar
  3. E un "alt fel de portret". Se vad detalii in alb, modelul se detaseaza de fundal. Insa as fi facut un semi-profil, chiar daca e manechin :) nu-i vad ochii, ci doar par, buze si nas :))

    ResponderEliminar
  4. Multumesc pentru comentarii. Acum am o explicatie: nu am facut semi-profilul Afroditei pentru ca am dorit ca cei ce vor vedea blogul sa nu-si dea seama ca este un manechin - bust si un cap - separat, la care am adaugat o peruca, ci sa creada ca este o femeie reala. Vad ca v-ati dat seama ca este manechin. Acum pentru cine doreste sa-si cumpere un manechin ieftin si un cap. Am gasit pe Internet o firma care comercializeaza manechine. Se afla pe strada Verzisori 38-40, cu autobuzul 313 de la Metrou Unirea, spre Berceni, a doua Statie, apoi pe jos pe linia tramvaiului 19 spre statia de metrou Timpuri Noi, a doua sau a treia strada pe stanga. Ei vand doar angro, la firme - eu am facut rost de datele unei firme si am cumparat cu banii jos - sub 80 lei capul si corpul cu TVA, corpul fiind exact ca cel de la curs, doar ca este argintiu, nu culoarea pielii.

    ResponderEliminar