2010-01-07

Pentru toti IONII si toate IOANELE - O ORHIDEE DE ZIUA LOR

La multi ani pentru toti IONII si toate IOANELE, pentru toti capricornii - eu ma numar printre ei.
Am o orhidee pentru voi, facuta in prioritate de diafragma, timp de expunere 1/60, ISO 1600, cu zgomotul de imagine scos in  Noiseware Community Edition, cu rama pusa in Photoscape, fara alta editare ca mi-au placut culorile.



12 comentarios:

  1. buna imaginea, imi place! multumim pentru urari! :) iti doresc si tie un an nou bun si fotografii cat mai frumoase!

    ResponderEliminar
  2. O imagine frumoasa si delicata, felicitari!

    ResponderEliminar
  3. La Multi Ani si tie Raluca Ioana, sa sarbatoresti astazi cu cei dragi. Frumoasa orhideea, imi place si bokehul; daca aveai un fundal uniform si neutru era si mai bine. Oricum, realizezi imagini din ce in ce mai bune. Felicitari.

    ResponderEliminar
  4. La multi ani ! Un salt spectaculos. Mai astept si alte fotografii.

    ResponderEliminar
  5. Multumesc Aurora. Stii, imi este foarte greu - ma trezesc zilnic la 5,30 6,15, ajung la serviciu intre 7,30 si 8,00 - cel tarziu - disciplina este foarte stricta, Internetul de la serviciu de multe ori functioneaza prost si port la mine Internetul mobil Vodafone si mouse-ul pentru laptop-ul personal de la serviciu, unde fac ceea ce mi se da sa fac si cand mai am putin timp, printre picaturi mai citesc din lecturile recomandate de domnii profesori, dar niciodata nu-mi editez fotografiile la serviciu, pentru ca nu am starea necesara, ci acasa, la celalalt laptop. Cand iau aparatul de fotografiat la mine sunt foarte atenta sa vad poate mai "pescuiesc vreun copil" pe care sa-l fotografiez sau cobor din autobuz inainte de a ajunge acasa, daca vad vreun "peisaj urban" demn de fotografiat. Uneori mai ies prin parcul din apropierea serviciului, cu aparatul de fotografiat - orhideea este facuta acolo. Ma uit la aparatele de gimnastica de acasa pentru ca nu mai am timp sa pedalez pe twist and shape si nici sa ma dau in leagan pe AB-ROCKET - pentru muschii abdominali si astept "sa-mi vina randul" sa ma mai ocup putin si de mine. Am nostalgia sportului practicat regulat, cu intensitate, pe perioade lungi de timp - de aici si enorma mea admiratie pentru alpinisti si pentru sportivi. Multumesc inca o data pentru compliment.

    ResponderEliminar
  6. la multi ani

    ResponderEliminar
  7. LA MULTI ANI!

    foarte frumoasa floarea
    as mai scoate totusi din spatiul de deasupra acesteia

    ResponderEliminar
  8. o imagine tare frumoasa
    La Multi Ani fericiti si tie!

    ResponderEliminar
  9. intr-adevar este superba floarea, o fotografie foarte reusita, surprinzatoare. felicitari

    ResponderEliminar
  10. foarte frumoasa imaginea , felicitari!

    ResponderEliminar