Mod de lucru: manual, balans de alb automat, ISO 180, masurare centrala, Numarul F al diafragmei 8, distanta focala 48 milimetri, timp de expunere 1/20 secunde, fara blitz. Am folosit trepiedul. Iluminarea a fost facuta cu o lanterna - in stanga tineam lanterna ca sa luminez, cu dreapta apasam pe declansator. Bineinteles ca faceam asta uitandu-ma prin vizor. A fost cam grea lanterna, de jumatate de kilogram.
Detaliile tehnice de la fotografia de mai jos: mod de lucru: manual, timp de expunere 1/20 secunde, cu trepied, ISO 400, fara blitz, distanta focala 55 mm, masurare centrala, numarul F al diafragmei 8. La fel, iluminarea a fost facuta cu o lanterna, numai ca la aceasta fotografie lanterna mi-a tinut-o maica-mea pe care o amuza teribil ca eu fotografiez mancare in bucatarie. Bineinteles ca sarmalele si mamaliga le-a facut ea - eu prepar numai mancaruri dietetice.
interesante, mai ales a doua. cred ca incadrarea era mai fericita cu mai putin loc sub farfurie, ca tot nu se vede nimic, si mai mult sus, cu aburi. dar de bine.
ResponderEliminar