2023-08-22

Rebegești, o biserică puțin cunoscută de lângă București - Rebegești, una iglesia poco conocida de Bucarest - foto del jardin de

 După ¨eșecul¨ vizitării Mânăstirii Snagov, când preotul acesteia ne-a vorbit foarte urât nouă, celor 15 turiști din București și nu am putut fotografia nimic datorită stării emoționale, a urmat surpriza plăcută de la Biserica din satul  Rebegești, monument istoric de la 1669 ridicat de Marele Logofăt Nicolae Crețulescu și fratele său Pădure Postelnicu. Preotul bisericii a venit imediat și a deschis-o. Peisajul din curtea bisericii este încântător: se vede Lacul Buftea. Aici postez astăzi, 22 august 2023, o fotografie din curtea bisericii.

Despues del fracaso de la visita del Monasterio de Snagov, cuando el sacerdote del monasterio nos hablo muy feo a nosotros, los 15 turistas de Bucarest y no pude fotografiar nada debido a mi estado emocional, siguio la sorpresa agradable de la iglesia del pueblo de Rebegești, monumento historido del ano 1669 levantado por el boyardo - consejero Nicolae Crețulescu y su hermano, Pădure Postelnicu (pădure en rumano significa bosque en castellano). El sacerdote de la iglesia vino inmediatamente y la abrio. El paisaje que se ve del patio de la iglesia es encantador: se ve El Lago Buftea. Aqui pongo hoy, 22 de Agosto de 2023, una fotografia del patio de la iglesia. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario