2009-10-29

AUTOPORTRET, 25 octombrie si soarele printre copaci


Solutia de compromis intre tema si parerea mea in legatura cu postarea autoportretului pe blog. 
Duminica 25 Octombrie, Ziua Fortelor Armate



7 comentarios:

  1. Foarte tare ideea cu masca, bine ca ai avut recuzita, celelalte foto mi se par putin cam sterse, dar pe viitor sunt convinsa ca iti vei imbunatati abilitatile tehnice

    ResponderEliminar
  2. este ok. poti sa incerc totusi si alte trucuri foto pentru a masca sau acoperii detalii. de exemplu uite. nu pot sa pun linkul aici, dar am sa til trimit pe mail

    ResponderEliminar
  3. Acum singurul lucru care-mi vine in minte e masca lui Zorro. :) Cred ca iti poti ascunde trasaturile si din umbre. Am vazut ca exista in programele de prelucrare filtre care transforma imaginile astfel incat figurile sa fie de nerecunoscut. Oricum, e o solutie de compromis.
    Mult succes in continuare!

    ResponderEliminar
  4. Interesanta ideea cu masca... mi-ar fi placut o atitudine jucausa daca tot ai pus masca pe fata. Incearca sa redimensionezi fotografiile inainte sa le postezi, ca sunt prea mari. Fa-le la maxim 1.000 pixeli latura mare ca atunci cand dai click pe ea pt a o vedea marita sa o pot vedea toata.

    ResponderEliminar
  5. Buna ideea cu masca, esti foarte misterioasa!

    ResponderEliminar
  6. sunt de acord cu maria:D

    ResponderEliminar
  7. super ideea cu masca.
    am observat ceva la toate fotografiile si iti scriu aici: par ca au un zgomot cam mare toate in rest sunt incadrate frumos.

    ResponderEliminar