2009-11-07

Colegul meu, colega mea, Vama Veche din.. Bucuresti si "joaca de-a autoportretul"


Dragi colegi, 

Prima  fotografie este portretul colegei noastre Ana Maria. A doua fotografie a surprins o discutie intre colegi. In celelalte fotografii m-am jucat de-a autoportretul.Ultimele doua fotografii sunt Restaurantul Vama Veche, din Bucuresti, de pe strada Cristofor Columb si o cladire din apropierea Pietei Rosetti.
 




 




4 comentarios:

  1. Sfatul meu e sa nu mai folosesti prelucrari de genul acesta. Procesarea trebuie sa aiba scopul ei bine definit. Fie pentru a imbunatati tehnic fotografia, fie pentru a accentua mesajul sau a corecta anumite imperfectiuni. Si pe cat posibil evitam colaje, stelute si alte nebunii. Fotografia trebuie sa fie simplificata, nu aglomerata. De asemenea, fotografiile trebuie sa aiba un subiect, un mesaj. Scuze pentru comentariul lung si sper ca nu te superi. Vreau sa il consideri o critica constructiva.

    ResponderEliminar
  2. mi se pare mult prea puternic efectul din anumite fotografii ale acestei serii, este un pic deranjant la ochi

    ResponderEliminar
  3. Sa stii ca nu asta e modul potrivit pentru a "socializa", daca asta cauti. Ba dimpotriva. Parerea mea e ca ar trebui sa renunti la atitudinea asta agresiva. Daca doresti sa atragi atentia, nu cred ca asta este modul in care vei reusi. Cu respect, Alex Tanasescu

    ResponderEliminar
  4. Da, efectul este un pic suparator din cauza intensitatii (la prima si a II-a fotografie). Ultimile 3 fotografii au temeperatura de culoare cam rece dar se poate procesa. Overall fotografiile sunt ok.

    ResponderEliminar