2010-03-01

Martisor virtual - o Craciunitza pentru toate colegele noastre de 1 martie

Craciunitza mea a inflorit tarziu anul acesta. A inflorit prima floare acum 3 saptamani, iar doua flori au inflorit exact de ziua de 1 martie. Astazi, pentru toate colegele de la Cursul Foto de la Sala Dalles, am drept martzisor virtual fotografia craciunitzei mele.

4 comentarios:

  1. multumim ralucaaaa, poate ne dau si colegii.... :) ca-s niste domni!

    ResponderEliminar
  2. multumesc de martisor, Raluca! imi place ca ai fundalul blurat si floarea se detaseaza de fundal. Da senzatie de spatialitate... foarte bine! n-ai luat examenul degeaba! Felicitari.

    ResponderEliminar
  3. Multumesc Aurora, esti o scumpica. Cand voi fi in posesia diplomei imi voi pune autoportretul pe blog - cel final, inclus in portofoliu. Acum eu astept petrecerea cu dans si antren ca sa mai scot ceva din voi, colegii mei cursanti - ca eu mi-am facut planul de actiune, dar dupa ce voi fi in posesia diplomei, nu inainte. Pana atunci - dupa orele de program de la serviciu - top pe aparate. Unul se numeste twist and shape si il puteti vedea pe http://www.telestarshop.ro si al doilea se numeste AB-ROCKET si il puteti vedea pe http//www.top-shop.ro Eu mi l-am cumparat pe primul in 2008 si pe al doilea in 2009, nu pe amandoua odata. Cel mai bun si mai bun aparat de gimnastica, cu conditia sa lucrezi zilnic pe el 5 minute si apoi din ce in ce mai mult, este primul TWIST AND SHAPE pentru ca modeleaza tot corpul nu numai abdomenul, ca AB-ROCKET.

    ResponderEliminar
  4. O completare pentru Aurora - fotografia floricelei numita Craciunitza este facuta in camera maica-mii. Ea este iubitoarea de flori din casa, eu iubesc doar: CRACIUNITZA si LEANDRUL din ghiveci si din mijlocul naturii, bieninteles, restul plantelor din apartament fiindu-mi total indiferente. Raluca

    ResponderEliminar